Verwarming

SENS verwarming & koudetechniek is uw installateur voor het vervangen van uw huidige CV-ketel of wijzigen of aanpassen van uw CV-installatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en vervangen van alle A-merken CV-ketels o.a. de volgende merken: Remeha, Nefit en Intergas

Voor alle bovenstaande merken CV-ketels kunnen wij u desgewenst een onderhoudsabonnement aanbieden.

Remeha Tzerra ACE-Matic serie.

Het meest doordachte CV-ketel concept De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel met een elektronisch, zelf-instellend gas/luchtsysteem. Dat biedt zekerheid van optimale instellingen en garandeert een hoog blijvend rendement.

Daarnaast is de Tzerra ACE-Matic klaar voor de toekomst. Dankzij de diepe modulatie van 1:8 is het toestel bij uitstek geschikt voor een koppeling met een hybride warmtepomp. Uiteraard is ook deze cv-ketel geschikt voor aardgas met 20% waterstof bijmenging. 

 

Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor een onbezorgd warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

 

Bespaar tot 70% op je gasverbruik met een Hybride Warmtepomp

Een hydride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen. Je breidt namelijk je bestaande cv-installatie uit met een warmtepomp. Je bent daarmee niet volledig van het aardgas af, maar bespaart jaarlijks tot wel 70% op je gasverbruik zonder eerst ingrijpend te hoeven verbouwen.

Met de stijgende gasprijs en het aanpassen van de salderingsregeling is een hybride warmtepomp een goed alternatief voor zonnepanelen.

 

 

 

 

 

© 2011 - 2024 SENS verwarming sanitair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel